Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Πίσω στη πόλη

Έχει πάει 4.21 και ακόμη δεν λέω να κοιμηθώ. Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να το ξενυχτήσω μέχρι ξημερώματα μπροστά στο laptop. Το θέμα είναι πως δεν έχω και πολλά να πω. Αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό μου είναι ότι τελευταίες μέρες ήμουν Πλατανίτσι με τον φίλο μου τον Σβι. Του έδειξα λίγο το Camp που δούλευα δύο μήνες πέρσυ και γνωρίσαμε κανά δύο παρέες αυτές τις μέρες.



Δεν μπορεί να υπήρχε πιο ακατάλληλο μέρος για να στήσουμε τη σκηνή όπως διαπιστώσαμε, τα δύο πρωινά από τις 11 στο πόδι λόγω του ήλιου. Πώς μου διέφυγε να αναφέρω το γεγονός ότι για πρωινό ξύπνημα ακούγαμε Μακρόπουλο και Σφακιανάκη από τους διπλανούς. Πάντως και ο Καρράς είχε πολύ πέραση! Όλοι οι πονεμένοι στο Πλατανίτσι βρέθηκαν; Όσο για παραλία εγώ πάντως θα προτιμήσω τις Καβουρότρυπες. Μπορεί να μας πήρε λίγη ώρα να φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά άξιζε το κόπο. Τόσο καθαρό νερό, με τόση λεπτή άμμο λίγες φορές μου έχει τύχει να δω.
Έχει πάει 4.41 το πρωί και σύντροφος μου η μουσική. Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας χωρίς μουσική έστω και για μία μέρα; Αυτή τη στιγμή σύντροφος μου είναι ο Ρόκκος με το '' Έμεινα εδώ ''. Έχει να προτείνει κανείς τραγουδάκι για τη συνέχεια; Βασικά ποια συνέχεια, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να κοιμάμαι γιατί το πρωί είχα σκοπό να φύγω για Βέροια αλλά λέω να συνεχίσω με Πλιάτσικα.
Ένα παράξενο πράμα είναι ότι τελευταίο καιρό γράφω σχετικά πολύ. Ίσως καλά να έκανα που άνοιξα αυτό το blog.
Πέρασε και αυτό 3ήμερο και γυρίζουμε πίσω στη καθημερινότητα, ποια καθημερινότητα δηλάδη; Τελοσπάντων τις καληνύχτες μου έχει πάει 5.22, ώρα να την πέσουμε σιγά σιγά. Αύριο έχουμε πρωινό ξύπνημα, τα φιλιά μου!

4 σχόλια:

  1. Δεν είσαι ο μόνος που ξενυχτάει,πίστεψέ με!Χθες με πήρε ο ύπνος λίγο μετά τις 5...Απίστευτο κι όμως αληθινό!Κι εγώ που το χειμώνα κοιμόμουν νωρίς,νωρίς(όσο νωρίς μπορεί να κοιμηθεί δηλαδή μια μαθήτρια τρίτης Λυκείου)...

    Ακούγατε "ποιότητα" κάθε πρωί βλέπω...Αν δεν έπαιξε όμως Αντύπας θα παρεξηγηθώ!

    Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε λεπτό τη ζωή μου χωρίς μουσική,πόσο μάλλον μία ολόκληρη μέρα!Βέβαια μπορεί να ευθύνεται και ο χορός σ' αυτό...

    Επειδή λοιπόν κι εμένα όταν με πιάσει η πολυλογία δεν με αφήνει,να σου ευχηθώ καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού,να περάσεις αξέχαστα τον Αύγουστο και ας κάνουμε και λίγο κράτι στα ξενύχτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μας βάζεις σε δύσκολα, από τότε που ξεκινήσαμε και εμείς τη φοιτητική ζωή χάσαμε τη μπάλα με τα ωράρια!
    Όσο για Αντύπα, εδώ με πιάνεις λίγο αδιάβαστο. Μόνο το "Είμαι ανεβασμένος" γνωρίζω και κανά δύο ακόμη όπως το "Για τα λεφτά" και το "Μωρό μου θέλω να γλεντάς". Σίγουρα αν τύχει να πάω να τον δω θα φύγει πολύ ποτάκι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...!
    Πως να κάνουμε κράτι όταν μου αναφέρεις Αντύπα μου λες;
    Ελπίζω να σε πετύχω 2ο πόδι Χαλκιδικής μετά απο τις 15 Αυγούστου.
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τα συζητάς...Εγώ και μέρες και ώρες τις έχω χάσει!

    Καλά δεν ξέρεις το "Μωρό μου καλησπέρα";Αδιάβαστο σε βρίσκω...Πάντως με το "Είμαι ανεβασμένος" φεύγει πολύ ποτό!!!!Είναι τσεκαρισμένο!

    Δεν ξέρω ακόμη σε ποιο πόδι θα πάω(σίγουρα όμως δεν θα είμαι στο τρίτο!)αλλά you never know...

    ΑπάντησηΔιαγραφή